Over ons

Auditcomité

Als onafhankelijk orgaan controleert het auditcomité in opdracht van de Algemene Vergadering de werkzaamheden van de bedrijfsleiding, voor zover de controle niet bij de controlerende instantie is. De twee leden worden gekozen voor twee jaar en zijn elk verantwoordelijk voor één vakgebied.

Ruth Steimann

Toerisme, gastvrijheid en/of hotelwezen

Ruth Steimann is sinds 2019 lid van de auditcomité. Zij is een echte specialist in toerisme en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de toerismesector. Ze werkt al meer dan tien jaar als afdelingshoofd voor Hamburg Tourismus GmbH. Daarvoor werkte ze vele jaren o.a. als teamleider voor ZDF in het travelmanagement van Mainz en brengt ze ook internationale toeristische ervaring met zich mee uit de Verenigde Arabische Emiraten en Japan.

Mirco Pietro Plozza

Resortontwikkeling & beheer van onroerend goed in de gastvrijheidssector

Mirco Plozza is sinds 2019 lid van de auditcomité. Hij is een gekwalificeerd hotelier-restaurateur (HF Thun) en heeft een MBA in hotelwezen en toerisme (Guelph, Canada). Sinds1996 leidt hij zelfstandig kleinere restaurants en hotels in Zwitserland, en bekleedde hij posities als leidinggevende en general manager o.a. in Canada bij Hilton en Calabogie Peaks Resort, Ontario. Mirco Plozza is sinds 2014 directeur van het Delta Park Vital Resort in Gwatt Thun. Hij is ook lid van de Raad van Bestuur van Klinik Schönberg en Spiez Marketing AG.