Carrière

Opleiding

Bedankt voor je interesse in Hapimag!  We verheugen ons op je sollicitatie.

Beroepen uitproberen

Naar de proefaanvraag

Toepassing Leerlingwezen 2022

Hoe kan ik een aanvraag indienen?

Commercieel medewerker

U werkt graag op de computer? Heb je een goede basiskennis van vreemde talen? Ben je enthousiast over schrijven? Dan is een stage als commercieel medewerker precies goed voor jou.

De stage als commercieel medewerker duurt 3 jaar en kan bij Hapimag worden afgerond met de E of M profielen. Hapimag biedt een breed scala aan verschillende taken, waardoor het leerlingwezen voor u zeer gevarieerd is. Dat wil zeggen dat u door 8 afdelingen gaat om uw activiteiten zo veel mogelijk te verdiepen.

Informaticus - systeemtechnicus (geen positie beschikbaar voor 2022)

U vraagt je af hoe u een server opnieuw installeert? Bent u geïnteresseerd in het configureren van een computer? U werkt graag zelfstandig en bent betrouwbaar? Dan is een trainee-posities bij Hapimag als informaticus gespecialiseerd in systeemtechniek precies wat u zoekt.

Deze opleiding duurt 4 jaar en biedt een goede basisopleiding in de wereld van de informatica. Het Hapimag team ondersteunt je op school en in de professionele wereld ten volle en staat klaar om je in haar kring te verwelkomen.

Lernende Berichten

Über ihren ersten Arbeitstag, coole Lehrlingsreisen etc.

Onbeslist wat u interesseert?

Probeer het gewoon uit!

Om deze beslissing te vergemakkelijken, biedt Hapimag de mogelijkheid om tijdens een snuffelstage een kijkje achter de schermen te nemen bij diverse beroepen.

Schrijf naar: [email protected]

Correct solliciteren

Ben je geïnteresseerd om als leerling bij Hapimag te werken? Solliciteer dan en stuur ons jouw sollicitatiedocumenten met de volgende inhoud.

Stel jezelf in een brief kort voor en vertel ons waarom jij in het beroep en het bedrijf geïnteresseerd bent.

Laat ons zien wie je bent. Wij zijn geïnteresseerd in wie enthousiast is over Hapimag. Geef daarom jouw persoonsgegevens, opleiding en hobby’s aan. Belangrijk is een foto zodat we een indruk krijgen wie je bent.

Om jouw schoolprestaties te kunnen beoordelen, hebben wij alle schooldiploma’s van de bovenbouw nodig.

Voor een nauwkeurige beoordeling moet je ons ook het resultaat van een basis- of multicheck toesturen. Als je bij ons of elders al een snuffelstage hebt gevolgd, stuur je de beoordelingen daarvan ook mee.

Stuur het hele sollicitatiepakket dan naar:

Hapimag AG
Human Resources
Sumpfstrasse 18
6312 Steinhausen

En bij eventuele vragen helpen wij je graag via het e-mailadres [email protected] of via het telefoonnummer +41 (41) 767 87 96.

Contact

Hapimag AG 
Human Resources

[email protected]